Μειώστε την κατανάλωση – Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα

Πως θα δώσετε παράταση ζωής στον κινητήρα και θα μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου άμεσα!

Μάθετε τα οφέλη του καθαρισμού του φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου DPF

Μήπως σταδιακά διαπιστώσατε στο diesel αυτοκίνητό σας;

Τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο φίλτρο DPF του αυτοκινήτου σας.
Ρωτήστε άμεσα το συνεργείο σας για να αποφύγετε βλάβες του κινητήρα!

Κίνδυνοι

Οι κεραμικές επιφάνειες συγκρατούν μεταλλικά στοιχεία, τα οποία σταδιακά μεταλλάσσονται σε στάχτη που κλείνει τους πόρους των τοιχίων του φίλτρου. Η εξάτμιση λοιπόν κλείνει, εμποδίζοντας έτσι την ομαλή ροή καυσαερίων, με άμεσο αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα. Την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου και την αισθητά μειωμένη ιπποδύναμη.

Λύση - Πρόταση

Ο καθαρισμός ενός DPF φίλτρου συμφέρει γιατί κοστίζει λιγότερο απο την αγορά νέου και παρέχει τα ίδια ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα. Άλλωστε καλύπτεται απο γραπτή εγγύηση φραγής, που δεν παρέχεται σχεδόν σε καμία αγορά νέου φίλτρου.

ΟΦΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Μείωση Κατανάλωσης Καυσίμου
Παράδειγμα: Mercedes A211 ΤΑΧΙ με 350000 χιλιάδες χιλιόμετρα, η κατανάλωση φτάνει στα 9,5 λίτρα ανά 100 χιλ. Μετά τον καθαρισμό πέφτει περίπου στα αρχικά 5.3 λίτρα.

Παύση Πολλαπλών Αναγεννήσεων
Με αποτέλεσμα τη μείωση της πρόσθετης κατανάλωσης καυσίμου για την ανάπλαση-αναγέννηση του φίλτρου.

Βέλτιστη Λίπανση Κινητήρα
Μετά τον καθαρισμό του φίλτρου σωματιδίων και την αλλαγή λαδιού, η στάθμη επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς πια την αραίωση από το diesel  άρα πετυχαίνουμε τη βέλτιστη λίπανση, με συνέπεια την τέλεια απόδοση και την παράταση της ζωής του κινητήρα.